15-30-15
Garanti Edilen İçerik | %w/w | ||
Toplam Azot (N) | 15 | ||
Amonyum Azotu (N) | 7 | ||
Üre Azotu (N) | 8 | ||
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 30 | ||
Suda Çözünür Potasyum (K2O) | 15 | ||
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,004 | ||
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,04 | ||
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,04 | ||
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,001 | ||
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,04 |
16-8-24
Garanti Edilen İçerik | %w/w | ||
Toplam Azot (N) | 16 | ||
Amonyum Azotu (N) | 6 | ||
Üre Azotu (N) | 10 | ||
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 8 | ||
Suda Çözünür Potasyum (K2O) | 24 | ||
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,004 | ||
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,04 | ||
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,04 | ||
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,001 | ||
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,04 |
18-18-18
Garanti Edilen İçerik | %w/w | ||
Toplam Azot (N) | 18 | ||
Amonyum Azotu (N) | 6 | ||
Üre Azotu (N) | 12 | ||
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 18 | ||
Suda Çözünür Potasyum (K2O) | 18 | ||
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,004 | ||
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,04 | ||
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,04 | ||
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,001 | ||
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,04 |
Bitki | Yapraktan (gr/100 lt suya) | Topraktan (kg/da) |
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek | 100-200 | 2-3 |
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik | 200-300 | 2-3 |
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Zeytin, Çay | 200-300 | 2-3 |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane | 200-300 | 2-3 |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar | 200-300 | 2-3 |
Soğan, Sarımsak | 200-300 | 2-3 |
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. | 200-300 | 2-3 |
Kesme Çiçekçilik | 200-300 | 2-3 |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, vb.), Baklagiller, Yem Bitkileri vb. | 200-300 | 2-3 |
Yeşil Alanlar | 200-300 | 2-3 |