YOVİTA-K 3-0-25
NK GÜBRE ÇÖZELTİSİ
1 LT / 5 LT / 20 LT
✓ Suda %100 çözünebilen Azot (N) ve Potasyum (K) yanında organik asitlerce zenginleştirilmiş olan YOVİTA-K’nın bitkinin kök bölgesindeki hareket kabiliyeti oldukça yükseltir.
✓ YOVİTA-K kullanımının meyve büyümesine, şeker oranının artmasına, rengine, dolayısı ile meyve kalite ve albenisine doğrudan etkisi vardır.
✓ Özellikle muz, domates, kavun vb Potasyum (K) ihtiyacı fazla olan bitkilerde meyve tutumundan hasat dönemine kadar kullanımı ihtiyacı karşılayarak meyvelerin gelişimine ve büyümesine büyük katkı sağlar.
Kategoriler: Kimyevi Sıvı
Açıklama
| Garanti Edilen İçerik | %w/w |
| Toplam Azot (N) | 3 |
| Üre Azotu (NH4-N) | 3 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 25 |
| Ürün Tipi | Damlamadan (lt/dönüm) | Yapraktan (cc/100 lt suya) |
| SEBZE: Domates, Biber, Kapya Biber, Salatalık, Patlıcan, Kavun, Çilek, Karpuz, Patates, Soğan, Sarımsak, Marul, Ispanak, Lahana, Havuç, Kabak, Karnabahar, vb. | 2 | 150-250 |
| MEYVE AĞACI: Elma, Armut, Kivi, Portakal, Limon, Mandarin, Şeftali, Erik, Kayısı, Vişne, Zeytin, Üzüm, Nar, vb. | 2 | 150-250 |
| TARLA BİTKİLERİ: Ayçiçeği, Tahıllar, Şeker Pancarı, Tütün, vb. | 2 | 150-250 |
| KESME ÇİÇEKÇİLİK | 0,75 | 150-200 |
| TROPİKAL BİKİLERDE: Muz, vb. | 2 | 150-250 |
