BESUPON SERİSİ

NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

15 KG

✓ Yüksek derecede çözünürlüğü olan BESUPON serisi harmanlanmış NPK gübresi olup damlamadan ve yapraktan kullanılabilir.

✓ Meyvelerde kalibrasyon, briks, renk ve raf ömrüne olumlu yönde etki ederek genel anlamda meyve kalitesini arttırarak meyvelerin pazar değerini yükseltir.

✓ BESUPON gübre serisi uzun yıllar sonucu edindiğimiz tecrübelerin ve ar-ge çalışmalarının sonucunda meydana getirilmiştir.

✓ BESUPON gübre serisi patenti firmamıza ait olan 1NV90 şelatlama tekniği içerir. Çünkü damla sulama gübreleri farklı olmalı ve kullanıldığı arazide fark yaratmalıdır. Amino asit ve enzim kompleksinden oluşan INV90 içeriğinde %65 amino asit %5 vitamin % 20 enzim içerir. Bu yüzden de kullanıldığı arazide fark yaratır.

✓ Bu seri gübreler Klor (Cl) ve Sodyum (Na) içermez. Dolayısıyla Klor’dan dolayı oluşabilecek herhangi bir tuzluluk problemi oluşturmaz. Düzenli kullanımı toprağın tuz yoğunluğunu düşürür ve besin elementlerinin alımını hızlandırır.

Kategoriler:
Açıklama
12-7-40
Garanti Edilen İçerik %w/w
Toplam Azot (N) 12
Nitrat Azotu (NO3-N) 11
Amonyum Azotu (NH4-N) 1
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 7
Suda Çözünür Potasyum (K2O) 40
12-40-10
Garanti Edilen İçerik %w/w
Toplam Azot (N) 12
Nitrat Azotu (NO3-N) 2,5
Amonyum Azotu (NH4-N) 9,5
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 40
Suda Çözünür Potasyum (K2O) 10
20-20-20
Garanti Edilen İçerik %w/w
Toplam Azot (N) 20
Nitrat Azotu (NO3-N) 5
Amonyum Azotu (NH4-N) 4
Üre Azotu (NH2-N) 11
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 20
Suda Çözünür Potasyum (K2O) 20

 

Bitki Yapraktan (gr/100 lt suya) Topraktan (kg/da)
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek 100-200 1-2
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik 200-300 1-2
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Zeytin, Çay 200-300 1-2
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane 200-300 1-2
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar 200-300 1-2
Soğan, Sarımsak 200-300 1-2
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. 200-300 1-2
Kesme Çiçekçilik 200-300 1-2
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, vb.), Baklagiller, Yem Bitkileri vb. 200-300 1-2
Yeşil Alanlar 200-300 1-2