BESUPON SERİSİ
NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ
15 KG
✓ Yüksek derecede çözünürlüğü olan BESUPON serisi harmanlanmış NPK gübresi olup damlamadan ve yapraktan kullanılabilir.
✓ Meyvelerde kalibrasyon, briks, renk ve raf ömrüne olumlu yönde etki ederek genel anlamda meyve kalitesini arttırarak meyvelerin pazar değerini yükseltir.
✓ BESUPON gübre serisi uzun yıllar sonucu edindiğimiz tecrübelerin ve ar-ge çalışmalarının sonucunda meydana getirilmiştir.
✓ BESUPON gübre serisi patenti firmamıza ait olan 1NV90 şelatlama tekniği içerir. Çünkü damla sulama gübreleri farklı olmalı ve kullanıldığı arazide fark yaratmalıdır. Amino asit ve enzim kompleksinden oluşan INV90 içeriğinde %65 amino asit %5 vitamin % 20 enzim içerir. Bu yüzden de kullanıldığı arazide fark yaratır.
✓ Bu seri gübreler Klor (Cl) ve Sodyum (Na) içermez. Dolayısıyla Klor’dan dolayı oluşabilecek herhangi bir tuzluluk problemi oluşturmaz. Düzenli kullanımı toprağın tuz yoğunluğunu düşürür ve besin elementlerinin alımını hızlandırır.
12-7-40
Garanti Edilen İçerik | %w/w | ||
Toplam Azot (N) | 12 | ||
Nitrat Azotu (NO3-N) | 11 | ||
Amonyum Azotu (NH4-N) | 1 | ||
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 7 | ||
Suda Çözünür Potasyum (K2O) | 40 |
12-40-10
Garanti Edilen İçerik | %w/w | ||
Toplam Azot (N) | 12 | ||
Nitrat Azotu (NO3-N) | 2,5 | ||
Amonyum Azotu (NH4-N) | 9,5 | ||
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 40 | ||
Suda Çözünür Potasyum (K2O) | 10 |
20-20-20
Garanti Edilen İçerik | %w/w | ||
Toplam Azot (N) | 20 | ||
Nitrat Azotu (NO3-N) | 5 | ||
Amonyum Azotu (NH4-N) | 4 | ||
Üre Azotu (NH2-N) | 11 | ||
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 20 | ||
Suda Çözünür Potasyum (K2O) | 20 |
Bitki | Yapraktan (gr/100 lt suya) | Topraktan (kg/da) |
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek | 100-200 | 1-2 |
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik | 200-300 | 1-2 |
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Zeytin, Çay | 200-300 | 1-2 |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane | 200-300 | 1-2 |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar | 200-300 | 1-2 |
Soğan, Sarımsak | 200-300 | 1-2 |
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. | 200-300 | 1-2 |
Kesme Çiçekçilik | 200-300 | 1-2 |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, vb.), Baklagiller, Yem Bitkileri vb. | 200-300 | 1-2 |
Yeşil Alanlar | 200-300 | 1-2 |