Garanti Edilen İçerik | %w/w | ||
Toplam Organik Madde | 15 | ||
Toplam Azot (N) | 5,5 | ||
Nitrat Azotu (NO3-N) | 4 | ||
Amonyum Azotu (NH4-N) | 1,5 | ||
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 20 | ||
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) | 2 | ||
Suda Çözünür Bor (B) | 0,05 | ||
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,02 | ||
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,1 | ||
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,1 | ||
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,1 | ||
pH | 4,3-6,3 | ||
Ürün Tipi | Damlamadan (lt/dekar) | Yapraktan (cc/100 lt suya) |
SEBZE: Domates, Biber, Kapya Biber, Salatalık, Patlıcan, Kavun, Çilek, Karpuz, Patates, Soğan, Sarımsak, Marul, Ispanak, Lahana, Havuç, Kabak, Karnabahar, vb. | 2 | 250 |
MEYVE AĞACI: Elma, Armut, Kivi, Portakal, Limon, Mandarin, Şeftali, Erik, Kayısı, Vişne, Zeytin, Üzüm, Nar, vb. | 2,5 | 250 |
TARLA BİTKİLERİ: Ayçiçeği, Tahıllar, Şeker Pancarı, Tütün, vb. | 2 | 200 |
SÜS BİTKİLERİ: Çiçek vb. | 1 | 200 |
TROPİKAL BİKİLERDE: Muz, vb. | 2,5 | 200 |