CUPROLİD
BAKIRLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ
1 LT / 5 LT / 20 LT
✓ Bitkiye saf ve ayrı bir bakır elementi sağlayarak onu benzersiz bir şekilde hızlı ve emilebilir hale getirir.
✓ Sebze ve çiçeklerin tat ve renginin yoğunlaşmasını teşvik ederek ürünün pazar değerini artırır.
✓ Meyve verme sisteminde veya mahsulde iz veya kalıntı bırakma korkusu olmadan yaprak spreyi ile kullanılabilir.
Kategoriler: Kimyevi Sıvı
Açıklama
| Garanti Edilen İçerik | % w/w |
|---|---|
| Suda Çözünür Bakır (Cu) | %6 |
| UYGULAMA DOZAJLARI | ||
|---|---|---|
| Ürün Tipi | Damlamadan (lt / dönüşüm) | Yapraktan (cc / 100 lt suya) |
| SEBZE: Domates, Biber, Kapya Biber, Salatalık, Patlıcan, Kavun, Çilek, Karpuz, Patates, Soğan, Sarımsak, Marul, Ispanak, Lahana, Havuç, Kabak, Karnabahar vb. |
5 | 75-100 |
| MEYVE AĞACI: Elma, Armut, Kivi, Portakal, Limon, Mandarin, Şeftali, Erik, Kayısı, Vişne, Zeytin, Üzüm, Nar vb. |
10 | 100 |
| TARLA BİTKİLERİ: Ayçiçeği, Tahıllar, Şeker Pancarı, Tütün vb. |
10 | 75-100 |
| KESME ÇİÇEKÇİLİK | 10 | 50-75 |
| TROPİKAL BİTKİLERDE: Muz vb. | 10 | 50-75 |
