Garanti Edilen İçerik | % w/w |
Organik Madde | 40 |
Organik Karbon | 15 |
Toplam Azot (N) | 1 |
pH Aralığı | 4,6-6,6 |
Ürün Tipi | Damlamadan (lt/dekar) |
Yapraktan (cc/100 lt Suya) |
SEBZE: Domates, Biber, Kapya Biber, Salatalık, Patlıcan, Kavun, Çilek, Karpuz, Patates, Soğan, Sarımsak, Marul, ıspanak, Lahana, Havuç, Kabak, Karnabahar vb. | 2 | 150-250 |
MEYVE AĞACI: Elma, Armut, Kivi, Portakal, Limon, Mandarin, Şeftali, Erik, Kayısı, Vişne, Zeytin, Üzüm, Nar vb. |
2 | 150-250 |
TARLA BiTKiLERi: Ayçiçeği, Tahıllar, Şeker Pancarı, Tütün Vb. |
2 | 150-250 |
DİĞERLERİ: Çiçek vb. | 0,75 | 150-200 |