YOVİTA-K 3-0-25

NK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

1 LT / 5 LT / 20 LT

✓ Suda %100 çözünebilen Azot (N) ve Potasyum (K) yanında organik asitlerce zenginleştirilmiş olan YOVİTA-K’nın bitkinin kök bölgesindeki hareket kabiliyeti oldukça yükseltir.

✓ YOVİTA-K kullanımının meyve büyümesine, şeker oranının artmasına, rengine, dolayısı ile meyve kalite ve albenisine doğrudan etkisi vardır.

✓ Özellikle muz, domates, kavun vb Potasyum (K) ihtiyacı fazla olan bitkilerde meyve tutumundan hasat dönemine kadar kullanımı ihtiyacı karşılayarak meyvelerin gelişimine ve büyümesine büyük katkı sağlar.

Kategoriler:
Açıklama
Garanti Edilen İçerik %w/w
Toplam Azot (N) 3
Üre Azotu (NH4-N) 3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 25
Ürün Tipi Damlamadan (lt/dönüm) Yapraktan (cc/100 lt suya)
SEBZE: Domates, Biber, Kapya Biber, Salatalık, Patlıcan, Kavun, Çilek, Karpuz, Patates, Soğan, Sarımsak, Marul, Ispanak, Lahana, Havuç, Kabak, Karnabahar, vb. 2 150-250
MEYVE AĞACI: Elma, Armut, Kivi, Portakal, Limon, Mandarin, Şeftali, Erik, Kayısı, Vişne, Zeytin, Üzüm, Nar, vb. 2 150-250
TARLA BİTKİLERİ: Ayçiçeği, Tahıllar, Şeker Pancarı, Tütün, vb. 2 150-250
KESME ÇİÇEKÇİLİK 0,75 150-200
TROPİKAL BİKİLERDE: Muz, vb. 2 150-250