Garanti Edilen İçerik | %w/w | ||
Toplam Azot (N) | 20 | ||
Nitrat Azotu (NO2-N) | 5 | ||
Amonyum Azotu (NH4-N) | 4 | ||
Üre Azotu (NH2-N) | 11 | ||
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 20 | ||
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 20 | ||
Ürün Tipi | Yapraktan (gr/100 lt su) | Topraktan (kg/da) |
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde: Kavun, Karpuz, Çilek | 100-200 | 0,25-0,5 |
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, | 200-300 | 0,25-0,5 |
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay | 200-300 | 0,25-0,5 |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane | 200-300 | 0,25-0,5 |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar | 200-300 | 0,25-0,5 |
Soğan, Sarımsak | 200-300 | 0,25-0,5 |
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. | 200-300 | 0,25-0,5 |
Kesme Çiçekçilik | 200-300 | 0,25-0,5 |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar, (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb.), Baklagiller, Yem Bitkileri vb. | 200-300 | 0,25-0,5 |
Yeşil Alanlar | 200-300 | 0,25-0,5 |