LEADER ADAMİN
HAYVANSAL MENŞEİLİ AMİNOASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE
1 LT / 5 LT / 20 LT
✓ İçerisinde salt hidroliz yöntemiyle elde edilmiş %10 oranında Hayvansal Amino Asit bulunur.
✓ HCL ve H2SO4 gibi asidik karakteri çok kuvvetli asitler kesinlikle üretim prosesinde bulunmamaktadır. Çünkü bu asitler amino asitlerin yapısını bozarak yarayışsız hale getirrnektedir. Hayvanların derilerinde, kemiklerinde ve bağ dokularında bulunan bu çok özel protein kaynaklarının hidroliz edilmesi sonucunda meydana gelen bir üründür.
✓ İçerisinde aynı zamanda % 8,5 oranında Amin azotu bulunur. Bu azot türevı bitki için acil enerji kaynağı olarak hazır halde beklemektedir. Ürün aynı zamanda çok iyi bir yayıcı, yapıştırcı ve organizator olarak da kullanılabilir.
✓ Yapraktan ve damla sulamadan kullanımında her türlü stres koşullarını ortadan kaldırır. Her türlü stres kuşullarında, meyve büyütme döneminde ve dikiminden itibaren gelişme dönemi boyunca kullanılabilir.
Garanti Edilen İçerik | %w/w |
Organik Madde | 55 |
Organik Karbon | 25 |
Organik Azot (N) | 8,5 |
Maksimum EC (dS/M) | 10 |
Serbest Amino Asitler | 10 |
pH Aralığı | 5,8-7,8 |
Ürün Tipi | Damlamadan (lt/dönüm) | Yapraktan (cc/100 lt suya) |
SEBZE: Domates, Biber, Kapya Biber, Salatalık, Patlıcan, Kavun, Çilek, Karpuz, Patates, Soğan, Sarımsak, Marul, Ispanak, Lahana, Havuç, Kabak, Karnabahar, vb. | 1-2 | 100-200 |
MEYVE AĞACI: Elma, Armut, Kivi, Portakal, Limon, Mandarin, Şeftali, Erik, Kayısı, Vişne, Zeytin, Üzüm, Nar, vb. | 2-3 | 200-300 |
TARLA BİTKİLERİ: Ayçiçeği, Tahıllar, Şeker Pancarı, Tütün, vb. | 1-2 | 100-200 |
SÜS BİTKİLERİ: Çiçek vb. | 1-2 | 100-200 |
TROPİKAL BİKİLERDE: Muz, vb. | 2-3 | 200-300 |