1 LT / 5 LT / 20 LT
✓ İçerisinde salt hidroliz yöntemiyle elde edilmiş %14 oranında Hayvansal Amino Asit bulunur.
✓ HCL ve H2SO4 gibi asidik karakteri çok kuvvetli asitler kesinlikle üretim prosesinde bulunmamaktadır. Çünkü bu asitler amino asitlerin yapısını bozarak yarayışsız hale getirrnektedir.
✓ Hayvanların derilerinde, kemiklerinde ve bağ dokularında bulunan bu çok özel protein kaynaklarının hidroliz edilmesi sonucunda meydana gelen bir üründür.
✓ İçerisinde aynı zamanda % 8 oranında Amin azotu bulunur. Bu azot türevı bitki için acil enerji kaynağı olarak hazır halde beklemektedir. Ürün aynı zamanda çok iyi bir yayıcı, yapıştırcı ve organizator olarak da kullanılabilir.
✓ Yapraktan ve damla sulamadan kullanımında her türlü stres koşullarını ortadan kaldırır.
✓ Her türlü stres kuşullarında, meyve büyütme döneminde ve dikiminden itibaren gelişme dönemi boyunca kullanılabilir.