LEADER FİTAMİN
HAYVANSAL MENŞEİLİ AMİNOASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE
1 LT / 5 LT / 20 LT
✓ İçerisinde salt hidroliz yöntemiyle elde edilmiş %14 oranında Hayvansal Amino Asit bulunur.
✓ HCL ve H2SO4 gibi asidik karakteri çok kuvvetli asitler kesinlikle üretim prosesinde bulunmamaktadır. Çünkü bu asitler amino asitlerin yapısını bozarak yarayışsız hale getirrnektedir.
✓ Hayvanların derilerinde, kemiklerinde ve bağ dokularında bulunan bu çok özel protein kaynaklarının hidroliz edilmesi sonucunda meydana gelen bir üründür.
✓ İçerisinde aynı zamanda % 8 oranında Amin azotu bulunur. Bu azot türevı bitki için acil enerji kaynağı olarak hazır halde beklemektedir. Ürün aynı zamanda çok iyi bir yayıcı, yapıştırcı ve organizator olarak da kullanılabilir.
✓ Yapraktan ve damla sulamadan kullanımında her türlü stres koşullarını ortadan kaldırır.
✓ Her türlü stres kuşullarında, meyve büyütme döneminde ve dikiminden itibaren gelişme dönemi boyunca kullanılabilir.
Garanti Edilen İçerik | %w/w |
Organik Madde | 50 |
Organik Karbon | 24 |
Organik Azot (N) | 8 |
Maksimum EC (dS/M) | 10 |
Serbest Amino Asitler | 14 |
pH Aralığı | 6-8 |
Ürün Tipi | Damlamadan (lt/dönüm) | Yapraktan (cc/100 lt suya) |
SEBZE: Domates, Biber, Kapya Biber, Salatalık, Patlıcan, Kavun, Çilek, Karpuz, Patates, Soğan, Sarımsak, Marul, Ispanak, Lahana, Havuç, Kabak, Karnabahar, vb. | 1-2 | 100-200 |
MEYVE AĞACI: Elma, Armut, Kivi, Portakal, Limon, Mandarin, Şeftali, Erik, Kayısı, Vişne, Zeytin, Üzüm, Nar, vb. | 2-3 | 200-300 |
TARLA BİTKİLERİ: Ayçiçeği, Tahıllar, Şeker Pancarı, Tütün, vb. | 1-2 | 100-200 |
SÜS BİTKİLERİ: Çiçek vb. | 1-2 | 100-200 |
TROPİKAL BİKİLERDE: Muz, vb. | 2-3 | 200-300 |