LEADER K PLUS
POTASYUM ÇÖZELTİSİ
1 LT / 5 LT / 20 LT
✓ Suda %100 çözünebilen ve %20 oranında Potasyum oksit bulunduran LEADER K PLUS bitkinin kök bölgesindeki hareket kabiliyeti oldukça yükseltir. LEADER K PLUS kullanımınının meyve büyümesine, şeker oranının artmasına, rengin, dolayısı ile meyve kalite ve albenisirıe doğrudan etkisi vardır. Özellikle muz, domates, kavun vb. Potasyum (K) ihtiyacı fazla olan bitkilerde meyve tutumundan hasat dönemine kadar kullanımı ihtiyacı karşılayarak meyvelerin gelişımine ve büyümesine büyük katkı sağlar. Spesifik bır ürün olan LEADER K PLUS da/1 lt dozunda damla sulama ile kullanılması uygundur. Yapraktan uygulamalarda ise 100 lt suya / 100-125 cc uygun dozdur.
Kategoriler: Spesifik
Açıklama
Garanti Edilen İçerik | %w/w |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 20 |
BİTKİLER | UYGULAMA ŞEKLİ | UYGULAMA DOZU |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ | Yapraktan (Dekar/da) | |
Pamuk, Mısır, Soya Fasulyesi, Şeker Pancarı | Gelişme döneminde, ihtiyaç duyuldukça | 100-125 cc |
Yer Fıstığı, Mercimek | Gelişme döneminde, ihtiyaç duyuldukça | 100-125 cc |
Ayçiçek, Nohut | Gelişme döneminde, ihtiyaç duyuldukça | 100-125 cc |
Tütün, Çay, Fındık | Gelişme döneminde, ihtiyaç duyuldukça | 100-125 cc |
Yonca | Vejetatif gelişme başlangıcından itibaren ihtiyaç duyuldukça | 100-125 cc |
Kesme Çiçekçilik | Vejetatif gelişme başlangıcından itibaren hasada kadar | 100-125 cc |
HUBUBAT | ||
Buğday, Arpa, Çelik, Yulaf | Kardeşlenme döneminden itibaren | 100-125 cc |
SEBZELER (SERA VE AÇIK ALAN) | ||
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Karpuz, Kavun, Kabak, Fasulye vb. | Ekimle birlikte, çiçekten sonra, hasada kadar | 100-125 cc |
Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar | Ekimle birlikte, çiçekten sonra, hasada kadar | 100-125 cc |
Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak | Ekimle birlikte, çiçekten sonra, hasada kadar | 100-125 cc |
MEYVELER | ||
Narenciye, Portakal, Mandalina, Altıntop vb. | Dikimle birlikte, hasat dönemi süresince | 100-125 cc |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali | Dikimle birlikte, çiçekten sonra, hasada kadar | 100-125 cc |
Erik, Kiraz, Nar, Bağ, Muz, Zeytin, Antep Fıstığı, Badem | Dikimle birlikte, hasat dönemi süresince | 100-125 cc |
Çilek | Dikimle birlikte, hasat dönemi süresince | 100-125 cc |